Remklauwen spuiten

Wilt u uw auto een unieke uitstraling geven die zowel op de snelweg als op de parkeerplaats voor omgedraaide hoofden en jaloerse blikken zorgt? GT Garage biedt o.a. remklauwen spuiten / verven in meer dan duizend verschillende kleuren naar keuze. Of u nu een felle kleur wil of juist originele remklauw kleur met logo, wij maken uw wens een werkelijkheid.

 

Professioneel spuitwerk

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed spuitwerk is, maar dit geldt dubbel als het gaat om remklauwen verven. Dit zijn delen van een auto die vaak veel te verduren krijgen, en moeten dusdoende op de juiste manier behandeld worden.  

En dit is iets waar GT Garage in uitblinkt. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw auto de stoerste look krijgt van de stad, maar ook dat u hier jarenlang van kan genieten zonder verkleuren of het afbladderen van verf. Wij zijn hier zo zeker van dat wij hier garantie op bieden.  

 

Remklauwen spuiten kosten

Wilt u uw remklauwen laten spuiten / remklauwen verven, en bent u benieuwd naar de prijs hiervoor? Hieronder vindt u een indicatie van onze prijzen.

Heeft u speciale wensen hiervoor die niet vallen onder onze aangegeven opties dan kunnen wij u alsnog helpen. Vraag in dat geval een persoonlijke offerte aan of neem contact met ons op. We zullen vervolgens samen kijken naar de mogelijkheden en bieden u altijd de scherpe prijs die u kan verwachten van GT Garage

 

OmschrijvingPrijs
REMKLAUWEN SPUITEN€300,-
REMKLAUWEN SPUTEN INCL. STICKER LOGO€325,-
  
  

 

Remklauwen spuiten proces

De behandeling van het spuiten van de remklauwen gebeurd op een zorgvuldig manier terwijl de remklauwen gemonteerd op de auto blijven zitten. Allereerst worden de remklauwen grondig schoon gemaakt. Vervolgens worden de remklauwen keurig afgeplakt. Het spuiten van de remklauwen begint met 2 keer primer (grondlaag), vervolgens wordt het gespoten met de kleur naar keuze. Afsluitend worden de remklauwen afgewerkt met (2k) blanke lak, waardoor het goed beschermd blijft tegen vuil en hitte. Eindresultaat zijn keurig glimmende gespoten remklauwen. Het spuiten van de remklauwen neemt 2 dagen in beslag.

 

Bekijk voor inspiratie onze media

GT Garage heeft veel ervaring met het maken van de gaafste bolides van Nederland. Bekijk bijvoorbeeld onze portfolio of onze Instagram voor meer inspiratie en naar alles dat mogelijk is met velgen spuiten of remklauwen spuiten.  

Heeft u speciale wensen voor uw velgen of remklauwen, zoals een specifieke stijl of kleur? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via onze website. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn en welke vaste lage prijs wij u kunnen bieden.