Car Wrapping

Het concept car wrapping is niet nieuw. De zogenaamde full-body wraps voor auto’s begonnen in 1993 in Duitsland en hebben sindsdien razendsnel de hele wereld veroverd. Alhoewel het aanbrengen van een auto wrap specialistisch werk is, is het concept eenvoudig.

Op de auto wordt een vinyl wrap aangebracht die uw auto een compleet nieuwe uitstraling geeft. Zo kunt u met auto wrappen niet alleen de kleur van uw auto naar keuze veranderen, ook de textuur en het uiterlijk zijn compleet te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een mat zwarte auto wrap om de look van uw wagen af te maken.

Wij zijn de eerste keuze voor iedereen die zijn auto wrappen wilt in de omgeving van Gilze-Rijen, Breda, Eindhoven, Tilburg, Dordrecht, Etten-Leur en heel Noord-Brabant.

 

Auto wrappen voordelen 

  • Geef een unieke look aan uw auto waar iedereen gegarandeerd onder de indruk van zal zijn.
  • Bescherm de lak van uw auto tegen schade en verbleking.
  • Wij maken alleen gebruik van professionele auto wraps. Dusdoende garanderen wij de kwaliteit met zowel montage als materiaalgarantie.
  • Bij GT Garage heeft u keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren en stijlen.
  • Wij van GT Garage helpen u graag persoonlijk om het beste resultaat te krijgen voor uw auto. Heeft u een idee dat u graag wil zien, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee hoe wij het perfecte resultaat creëren.

 

Auto wrappen kosten

Uw gehele auto wrappen op een professionele manier kan snel prijzig worden. Toch kunnen wij van GT Garage de prijzen erg drukken. Doordat wij zelf de kennis, expertise en ervaring hebben met het aanbrengen van professionele car wraps kunnen wij de kosten laag houden. Natuurlijk maken wij alleen gebruik van industrie leidende merken als het gaat om onze wraps. Op iedere installatie krijgt u dan ook materiaalgarantie en installatiegarantie, iets dat uniek is aan GT Garage.

 

SegmentModelklassePrijs
Segment AToyota aygo, mini cooper etc..€1295,-
Segment BVolkswagen golf, audi a3 etc..€1595,-
Segment CMercedes c-klasse, audi a4 etc..€1895,-
Segment DBmw x5, porsche cayenne etc..€2100,-
Segment ETransporter, vito etc..€2500,-
 Bij een cabrio softtop€150,- korting
 Dak wrap - volledig€185,-
 Dak wrap - halve dak€85,-
 Chrome delete vanaf €195,-
 Tesla chrome deletevanaf €480,-

 

Vraag nu een gratis offerte aan

Benieuwd naar de kosten om uw auto compleet te laten car wrappen? Vraag een gratis offerte aan via onze online tool. Wij sturen u zo snel mogelijk een persoonlijke en compleet vrijblijvende offerte op voor uw auto.

Bekijk ook eens onze portfolio en social media voor verschillende auto wrappen projecten die wij de laatste tijd hebben gedaan.