Auto Laten Wrappen

Wilt u uw auto een nieuwe look geven zonder deze te hoeven vervangen? Dan is auto wrappen misschien wel iets voor u. Bij het wrappen van een auto wordt een dunne folie over de auto aangebracht, wat resulteert in een volledig nieuwe uitstraling. Dit kan gedaan worden voor de volledige auto, maar ook specifieke delen zoals de voorruit.

Kosten auto wrappen: is het de investering waard?

De kosten van het laten wrappen van uw auto kunnen variëren, afhankelijk van het type folie dat u kiest en de grootte van uw auto. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het wrappen van uw auto een investering is in het uiterlijk en de bescherming van uw voertuig. In vergelijking met het opnieuw laten spuiten van uw auto, is het wrappen van uw auto meestal goedkoper en ook nog eens tijdbesparend.

Bij GT Garage bieden we een verscheidenheid aan hoogwaardige folies in meer dan 1000 verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder matte, glanzende, satijnen en metallic opties. Onze prijzen zijn afhankelijk van het type folie dat u kiest en de grootte van uw auto, maar we bieden altijd eerlijke en transparante prijzen.

SegmentModelklassePrijs
Segment AToyota aygo, mini cooper etc..€1295,-
Segment BVolkswagen golf, audi a3 etc..€1595,-
Segment CMercedes c-klasse, audi a4 etc..€1895,-
Segment DBmw x5, porsche cayenne etc..€2100,-
Segment ETransporter, vito etc..€2500,-
 Bij een cabrio softtop€150,- korting
 Dak wrap - volledig€185,-
 Dak wrap - halve dak€85,-
 Chrome delete vanaf €195,-
 Tesla chrome deletevanaf €480,-

 

Voordelen van auto wrappen

Het laten wrappen van uw auto biedt een aantal voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Bescherming: De folie beschermt de lak van uw auto tegen krassen, steenslag en andere schade.
  • Verwijderbaar: Als u de kleur of afwerking van uw auto wilt veranderen, kunt u de folie eenvoudig laten verwijderen zonder uw originele lak te beschadigen.
  • Onderhoud: De folie is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.
  • Uniek: Met car wrapping kunt u een unieke uitstraling voor uw auto creëren die onderscheidend is van andere auto’s op de weg.
  • Marketing: Als u een bedrijf heeft, kunt u uw bedrijfsauto’s laten wrappen met uw logo en branding om uw merk te promoten.

 

Offerte Car Wrapping

Bij GT Garage hebben we jarenlange ervaring in het wrappen van auto’s en we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het laten wrappen van uw auto of vraag direct een offerte aan!