Chameleon Tint

De Chameleon tint is een unieke en stijlvolle manier om uw voorruit te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd uw auto een moderne uitstraling te geven. Het kameleoneffect zorgt ervoor dat de kleur van de folie verandert bij verschillende weersomstandigheden en kijkhoeken, waardoor uw auto altijd opvalt.

 

Voorruit Tinten met Chameleon Folie

Onze professionals weten dat het tinten van autovoorruiten geen eenvoudige klus is en zijn zich bewust van de strenge regels vanuit de overheid over wat wel en niet mag. Daarom werkt GT Garage uitsluitend met professionele en goedgekeurde folie die voldoet aan de hoogste eisen en wordt geplaatst door onze ervaren monteurs, die garant staan voor de beste kwaliteit. Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat we een levenslange garantie bieden! 

 

chameleon folie

 

Is Chameleon Tint Legaal?

Ja, onze chameleon tint voldoet aan de Nederlandse wetgeving voor voorruit tinten. De folie heeft een lichtdoorlatendheid van 70%, wat betekent dat het legaal is om te gebruiken op de openbare weg. Bovendien mag deze folie alleen gebruikt worden voor de voorruit van uw auto, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele bekeuringen.

 

Wat kost Chameleon Tint?

Het plaatsen van chameleon folie op de voorruit is €250,-. Voor al onze tarieven kunt u kijken op de tarievenpagina.

 

Chameleon folie laten plaatsen?

Chameleon folie laten plaatsen duurt ongeveer 2 uur. Het is dan ook belangrijk dat onze klanten in uiterst comfort kunnen wachten op getinte ramen. In onze luxueuze wachtruimte kunt u uw tijd doorbrengen op netflix of werken op uw laptop met een kopje koffie. Het is klaar terwijl u wacht! Als u nog vragen heeft over chameleon folie voor de voorruit of als u meer informatie wilt hebben over de kosten en beschikbare opties, neem dan contact met ons via de telefoon, whatsapp of mail!