Velgen/ Remklauwen spuiten

Wilt u uw auto een unieke uitstraling geven die zowel op de snelweg als op de parkeerplaats voor omgedraaide hoofden en jaloerse blikken zorgt? GT Garage biedt o.a. Velgen spuiten en remklauwen spuiten in meer dan duizend verschillende kleuren naar keuze. Of u nu een felle kleur wil of juist een stralend witte tint, wij maken uw wens een werkelijkheid.

 

Professioneel spuitwerk

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed spuitwerk is, maar dit geldt dubbel als het gaat om velgen spuiten en remklauwen spuiten. Dit zijn delen van een auto die vaak veel te verduren krijgen, en moeten dusdoende op de juiste manier behandeld worden.  

En dit is iets waar GT Garage in uitblinkt. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw auto de stoerste look krijgt van de stad, maar ook dat u hier jarenlang van kan genieten zonder verkleuren of het afbladderen van verf. Wij zijn hier zo zeker van dat wij hier garantie op bieden.  

Velgen en Remklauwen spuiten kosten

Wilt u uw velgen of remklauwen laten spuiten of coaten, en bent u benieuwd naar de prijs hiervoor? Hieronder vindt u een indicatie van onze prijzen.

Heeft u speciale wensen hiervoor die niet vallen onder onze aangegeven opties dan kunnen wij u alsnog helpen. Vraag in dat geval een persoonlijke offerte aan of neem contact met ons op. We zullen vervolgens samen kijken naar de mogelijkheden en bieden u altijd de scherpe prijs die u kan verwachten van GT Garage

 

OmschrijvingPrijs
T/M 20 INCH VELGEN€350,-
VANAF 21 INCH VELGEN€375,-
REMKLAUWEN SPUITEN€260,- 
REMKLAUWEN SPUITEN INCL. STICKER LOGO€280,-

 

Bekijk voor inspiratie onze media

GT Garage heeft veel ervaring met het maken van de gaafste bolides van Nederland. Bekijk bijvoorbeeld onze portfolio of onze Instagram voor meer inspiratie en naar alles dat mogelijk is met velgen spuiten of remklauwen spuiten.  

Heeft u speciale wensen voor uw velgen of remklauwen, zoals een specifieke stijl of kleur? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via onze website. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn en welke vaste lage prijs wij u kunnen bieden.